Al Islaah

Ieder kind moet in alle vrijheid zichzelf kunnen zijn en kunnen ontwikkelen. Wij bij Al Islaah geloven in kinderen. Ieder kind krijgt van Allah swt talenten. Het is aan ons om kinderen te helpen die talenten te ontdekken, te waarderen en tot bloei te laten komen. Een verantwoordelijkheid die we serieus nemen en waar we samen met ouders en kinderen aan werken. Zodat de kinderen van Al Islaah krachtig en zelfverzekerd naar de middelbare school gaan.

'Al Islaah' betekent 'de verbetering'. Verbetering op ieder vlak en dat is ook waar we continue mee bezig zijn. Bij onszelf en bij de kinderen. Om dat laatste te bereiken werken we onder andere met een portfolio en een weektaak, waarbij de kinderen mede verantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling.

De Islamitische waarden en normen zijn voor ons een belangrijk uitgangspunt. Deze koppelen we aan de lessen van de methode ‘Vreedzame school’, een erkende methode voor sociaal emotionele ontwikkeling. Verder zijn we gespecialiseerd in het geven van taalonderwijs, waarbij we meer aandacht besteden aan taal, woordenschat en begrijpend lezen.

Al Islaah is een goede, Islamitische basisschool met een team dat ten volle gemotiveerd is en zich volledig inzet om de kinderen te laten worden wie ze zijn.

Al Islaah...Waarom zou je anders kiezen?