Directrice

Priscilla Ruijmgaart

Vragen? Stuur een mailtje naar p.ruijmgaart@elamalscholen.nl

As-salamoe `alaykoem,

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Priscilla Ruijmgaart, de directrice van Al Islaah.

Al Islaah is een prachtige school waar ik al mijn vaardigheden goed kan toepassen. De school is voor mij zo bijzonder, omdat de school zich heeft kunnen ontwikkelen tot een school die passend onderwijs levert. Het team van Al Islaah bestaat uit leraren met expertise op verschillende gebieden. Het uitgebreide taalbeleid dat de leraren toepassen is 1 van onze kwaliteiten. Met de vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb kunnen opdoen, probeer ik samen met mijn team onze leerlingen te ontwikkelen tot weerbare burgers in onze samenleving.

Mijn passie bestaat uit het adviseren en begeleiden van leraren. Mijn dagelijkse praktijk bestaat uit de juiste oplossingen bieden voor onze leerlingen en dat doe ik altijd in samenspraak met de leraren. Ik ben doortastend in mijn werk, lever kwaliteit en communiceer graag op persoonlijke wijze. Ouders staan bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Samen met mijn team bieden wij op Al Islaah Passend onderwijs. De ontwikkelingen van onze leerlingen staan centraal.

Voordat ik directrice werd ben ik jaren lang Intern begeleider geweest. Als intern begeleider hielp ik juffen met o.a. vraagstukken over het lesgeven en de ontwikkeling van leerlingen. Ook ben ik juf geweest, voordat ik intern begeleider werd.

Nieuwsgierig….? Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding op onze school.

Wa Salaam,

Priscilla Ruijmgaart